Katselet mobiililaitteille optimoitua versiota, mutta et näytä käyttävän mobiililaitetta. Klikkaa tästä jos haluat siirtyä normaalille sivustolle.

Stall MyrskogStall Myrskog tarjoaa kokeneemmille ratsastuksen harrastajille korkeatasoista opetusta laadukkailla hevosilla max 3 henkilön ryhmissä. Annamme oppilaille mahdollisuuden kilpailla ratsastuskoulun hevosilla alue- ja jopa kansallisella tasolla.

Meillä toiminta on pienimuotoista, asiakkaiden tarpeita ja toiveita kuunnellen. Pienessä ryhmässä opetus on yksilöllisempää, opettaja pystyy paneutumaan oppilaaseen paremmin ja räätälöimään tunnin sisällön oppilaiden tarpeiden mukaan.

Suunnitelmissa on lisätä hevosmäärää muutamalla hevosella kevään 2013 aikana.

Talli on rakennettu vuonna 1999. Pihapiiriin kuulu 4 hiekkatarhaa, oma lampi sekä metsälaitumia. Metsälaitumia kiertää kivituhkapohjainen hiittirata. Piha on suurelta osin asfaltoitu, joten meille voi tulla vaikka korkokengissä :).

Kenttä 22 m x 45 m. Tarkoituksena on selvittää kentän kattamisen mahdollisuus teltalla talven ajaksi 2013-2014.

Tunnit pääosin ma-la, mutta myös sopimuksen mukaan, myös aamupäivisin.

Stall Myrskog välittää myös mittatilaustyönä hevosia Hollannista luotettavan kontaktin kautta. Kysy lisää Piudelta.


Piude Myrskog

Piudella on, ainoana lähialueella, korkein mahdollinen ratsastuksenopettajan tutkinto, ratsastuksenopettajan erikoisammattitutkinto kv. Master-instructor. Piude on toiminut ratsastuksenopettajana vuodesta 1988 sekä luottamustehtävissä Suomen Ratsastajainliitossa vuodesta 1998; estekomitean (ent. estejaos) sihteeri ja jäsen, tallitarkastaja 2001-2003, kansallinen tyylituomari, tyylituomarikouluttaja, FEI* Steward, stewardikouluttaja, estetuomari, II-lajivalmentaja (este). Piudella on myös ratamestari- ja koulutuomarikurssit käytynä, mutta voimassa olevaa toimihenkilölisenssiä ei tällä hetkellä ole. Aika ei riitä kaikkeen. Omat kilpailusaavutukset ratsastajana, lähinnä esteratsastuksessa, kansallisella tasolla 150 cm asti. Kilpaillut myös kouluratsastuksessa sekä kenttäkilpailuissa.

Suoritetut opinnot: Hevoskerhon ohjaaja 1985, Ratsastuksen ohjaaja 1992, Ratsastuksenopettaja 1999, Kasvatustieteiden perusteet 25 op 2007, Ratsastuksenopettajan erikoisammattitutkinto 2010, Pedagogiikkaa 35 op (1998-99, 2006-07)

Laskutus 10 h kerrallaan, laskutusjärjestelyistä voi sopia Piuden kanssa, myös Smartum-liikuntasetelit
Tuntiperuutukset joustavasti; vaihda tai myy tuntisi, jos et pääse. Tuntipörssissä kalenteri. 


Hinnat:

Vakituisesti ratsastavat:
viikkotunti 40€ / 2. viikkotunti, irtotunti 38 €
yksityistunti, erikseen sovittuna, 60€
hevosvuokra kilpailuissa 30 € + matkakulut + kilpailumaksut

Ei vakituisesti ratsastavat:
irtotunti 45€
yksityistunti 65€


Stall Myrskog | Metsärinne 15 | 01830 Lepsämä | Puh. +358 50 512 45 66

  näytä normaaliversio » Ylös